Majoittuminen

Framilla majoitutaan Puolustusvoimien puolijoukkueteltoissa jazz-konserteistaan tunnetulla Kirjurinluodolla aivan Porin keskustan tuntumassa. Framil-majoitusalue on tasaista puistomaista kenttää, jota on tasoitettu kesän kovaa käyttöä varten. Valmiita telttapaikkoja löytyy 5 000 osallistujalle. Teltta, telttakepit, maakiilat sekä maavaatteet toimitetaan tapahtuman puolesta, eli osallistujat eivät tuo itse majoitteita.

Kirjurinluodon puistoalueella, jossa ei ole mahdollista eikä lupaa käyttää riippumattoja eikä riipputelttoja eikä vastaavia riippumajoitteita.

Lippukunta majoittuu yhteen tai useampaan puolijoukkuetelttaan. Puolijoukkueteltat varusteineen odottavat paketeissa lippukunnille osoitetuissa telttaruuduissa. Jokaisessa teltassa tulee olla nimetty vastuujohtaja.

Myös ilman lippukuntaa saapuvien majoittumiseen tarjotaan puolijoukkuetelttoja. Ilman lippukuntaa Framille saapuvien tekijöiden​ majoittumisesta kerrotaan tarkemmin tekijän oppaassa ja tekijöille-sivulla.

Lippukuntien majoittuminen

Kun lippukunta saapuu Framille ja sen majoitusalueelle, sille on osoitettu oma/omat telttapaikat majoitusaluekartassa, joka tulee olemaan majoitusalueen sisäänkäynnin luona. Lippukunta pystyttää teltan/teltat itse teltalle/teltoille varatuille välittömästi saavuttuaan Framille.

Kun lippukunta poistuu Framilta, sen tulee pakata puolijoukkuetelttansa ja laittaa teltta sekä teltan oheistarvikkeet siistiin pinoon telttapaikalleen. Kun teltat on pakattu ja telttapaikka siivottu, teltta luovutetaan Framil-majoitusalueen henkilökunnalle. Telttapakettien ja alueen siisteystarkastuksen jälkeen lippukunta saa luvan poistua noudattaen Framil-turvan ja liikenteenohjauksen ohjeita.

Lisätietoja lippukuntien saapumisesta ja poistumisesta löytyy saapuminen-sivulta.

Perhepartiolaisten majoittuminen

Perhepartiolaisilla on mahdollisuus majoittua omassa teltassa heille varatulla teltta-alueella, puolijoukkueteltoissa oman lippukunnan kanssa tai koulumajoituksessa.

Perheleirissä majoittaudutaan omassa teltassa, jonka pystyttämiseen perhe saa ohjeet saavuttuaan leirialueelle. Perhepartiolaiset, jotka majoittuvat perheleirin alueella, saavat tuoda tavaransa omalla autolla perheleirin lähettyville. Majoittautumisessa tulee huomioida turvallisuusohjeet. Tapahtumaan saapuessa perheiden on ilmoittauduttava tapahtumatoimistossa eli HotSpotissa.

Lisätietoja perhepartiolaisten Framil-viikonlopusta voi lukea perhepartiolaisille-sivulta.

Sisupartiolaisten koulumajoitus

Ennakkoilmoittautuneille järjestetty koulumajoitus on Porin Lyseon koululla (Annankatu 5). Koululla on majoituskäytössä esteettömästi saavutettava liikuntasali sekä siihen liittyvät pesu- ja (inva) wc-tilat erikseen tytöille ja pojille. Majoittuminen tapahtuu omilla varusteilla liikuntasalin lattialla. Majoituskoulu aukeaa perjantaina alkuillasta. Koululle saapumisen aikataulusta sovitaan erikseen niiden lippukuntien kanssa, joista on ilmoitettu sisuja koulumajoitukseen.

Kaikkiin lippukuntiin, joista on ilmoittautunut sisuja tapahtumaan, ollaan erikseen yhteydessä toukokuun aikana. Tällöin sovitaan vielä tarkemmin koululle saapumisesta perjantaina, kuljetustarpeista sekä muista toiveista. Jos lippukuntaanne ei ole toukokuun loppuun mennessä otettu yhteyttä sisuasioihin liittyen, laitattehan ryhmästänne viestiä tapahtuman saavutettavuudesta vastaavalle tiimille osoitteeseen maarit.m.heikkinen@gmail.com​. Maaritiin tai toimistolla Sariin (​sari.vihermaki@partio.fi) ​saa toki olla yhteydessä tarpeen mukaan myös muissa teemaan liittyvissä kysymyksissä!

Rikkoutunut teltta ja kadonneet tavarat

Jos teltta tai sen oheistarvikkeita on mennyt rikki tapahtuman aikana (tai havaitsette muun rikkoutumisen), tulee rikkoutunut osa merkata punaisella merkkinauhalla. Nauhaa saa majoitusalueen sisäänkäynnin luota.

Jos teltasta tai sen oheistarvikkeista on jotain kadonnut tapahtuman aikana, tulee telttapaketti merkata keltaisella merkkausnauhalla ja kirjoittaa nauhaan, mikä osa on kadonnut. Nauhaa saa majoitusalueen sisäänkäynnin luota.

Tarkemmat ohjeet

Majoittumisesta on kerrottu tarkemmin lippukuntaoppaassa ja tekijän oppaassa.