Perhepartiolaisille

Viime hetken informaatiota

Tapahtumaan ilmoittautuneille tärkeää lisätietoa tarjoilee perhepartiolaisten viime hetken opas Framille, jonka voit ladata omalle koneellesi. Tutustu myös oppaan liitteenä olevaan karttaan.

Tapahtuman hinta

Perhepartiolaisten osallistuminen Framille maksaa yli 7-vuotiailta henkilöiltä 65 euroa/koko viikonloppu ja 55 euroa/lauantai-sunnuntai. Alle 2-vuotiaat lapset pääsevät Framille maksutta ja 2–6-vuotiaiden lasten osallistumismaksuista lasketaan -50 % alennus.

Majoittuminen

Perhepartiolaisilla on mahdollisuus majoittua omassa teltassa heille varatulla teltta-alueella, puolijoukkueteltoissa oman lippukunnan kanssa tai koulumajoituksessa. Ilmoittautumisen yhteydessä jokainen perhe on ilmoittanut tavan, jolla majoittautuu Framilla.

Perheleirissä majoittaudutaan omassa teltassa, jonka pystyttämiseen perhe saa ohjeet saavuttuaan leirialueelle. Perheleirin teltta-alue sijaitsee varsinaisen telttakylän ulkopuolella, jonne varusteet pääsee viemään omalla autolla. Perhepartiolaisille tarkoitetulla teltta-alueella voi majoittautua luonnollisen perheen kesken tai ”perheeseen” voi kuulua esimerkiksi isovanhemmat tai vaikkapa kaksi äitiä ja isää lapsineen. Majoittautumisessa tulee huomioida turvallisuusohjeet. 

Saapuminen

Perhepartiolaisten saapuminen Kirjurinluodolle tapahtuu yleisten saapumisohjeiden mukaisesti valtatie 8 suunnasta Kimpajuovantietä pitkin Porin keskustan suuntaan. Framil-liikenteenohjaajat opastavat perhepartiolaiset autojen purku- ja parkkipaikalle. Huomioithan, että parkkipaikka ei sijaitse perheleirin välittömässä läheisyydessä.

Tapahtumaan saapuessa perheiden on ilmoittauduttava tapahtumatoimistossa eli HotSpotissa. Perhepartiolaiset noudattavat poistumisessaan yleisiä poistumisohjeita. Lisäksi paikalla on liikenteenohjaajia opastamassa.

Lisätietoja saapumisesta löytyy saapuminen-sivulta.

Perhepartio-ohjelma

Perhepartiolaiset voivat osallistua ohjelmaan oman lippukuntansa sudenpentujen kanssa tai perheen kesken oman aikataulunsa huomioiden. Perjantaina ohjelmassa on majoittuminen ja ohjelmapisteitä Kirjurinluodolla sekä yhteislaulutilaisuus. Lauantaina perhepartiolaiset voivat osallistua omille ohjelmapisteilleen, jotka sijaitsevat samoissa paikoissa sudenpentujen ohjelmapisteiden kanssa.

Sunnuntaina perheiden on mahdollista tutustua yhteistyötorille tai osallistua ohjelmaan, jota järjestetään Kirjurinluodolla, sekä tietenkin osallistua tapahtuman päätösjuhlaan. Perheleirin omasta touhupisteestä löytyy myös pientä tekemistä tapahtuman aikana. Touhupisteessä vanhemmille on tarjolla kahvia ja teetä omiin kuppeihin päiväsaikaan tasatunnein.

Huomioitavaa pienten lasten kanssa

Ruokailu on jaettu kolmeen 30 minuutin osaan porrastuksen vuoksi. Perhepartiolaiset voivat ruokailla kahdessa jälkimmäisessä 30 minuutin osiossa. Ruokailussa perheiden käytössä on muutamia syöttötuoleja, joita voi lainata ruokailun aikana. Keittiöllä ja perheleirin alueella on mikroja, joissa voi lämmittää lasten omia ruokia. Hygieniasyistä leirillä ei ole kuitenkaan mahdollisuutta omien ruokien kylmäsäilytykseen.

Perheleirin läheisille bajamajoille on hankittu muutama potta yhteiskäyttöön. Vaippaikäisille lapsille on järjestetty vaipanvaihtopiste vessojen läheisyyteen. Tapahtuma-alueella on hyvät mahdollisuudet kulkea rattailla, mutta rattaiden säilyttäminen tapahtumassa on jokaisen perheen omalla vastuulla.

Kysyttävää?

Perheleirin alueella sijaitsevasta touhupisteestä saa tarvittaessa lisätietoa tapahtuman aikana. Jos ennen tapahtumaa on jotakin kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä perhepartiomestareihin Mari Puhakkaan (m​ari.flinkman@hotmail.co​m) ja Mirva Flinkmaniin (​mirva.flinkman@hotmail.com)​.

Perhepartiolaisten infopaketti

Lisätietoja osallistujan oppaassa ja lippukuntaoppaassa. Lue myös koko perhepartiolaisille suunnattu infopaketti.