Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Framille on päättynyt 30.4.2018.

Peruutusehdot

Framil 2018 -ilmoittautumisen voi perua itse Kuksassa veloituksetta 30.4. saakka. Tämän jälkeen tapahtumamaksua ei enää palauteta, mutta estynyt voi etsiä tilalleen toisen osallistujan 15.5. mennessä. Tilalle tulevalla henkilöllä tulee olla PartioID, mutta hänen ei tarvitse olla saman ikäinen tai samasta lippukunnasta.

Peruutuksista ja osallistujavaihdoksista on ilmoitettava oman lippukunnan johtajistolle ja partiotoimistolle viimeistään 15.5.2018. Toimistolla yhteyshenkilö on Framil 2018 -tapahtuman projektikoordinaattori Sari Vihermäki (sari.vihermaki@partio.fi).

Poikkeustilanteet

Poikkeuksen ilmoittautumisehtoihin tekee partiolaista tai lähiomaista kohdannut sairaus tai tapaturma. Silloin osallistumismaksun voi periä omasta vakuutusyhtiöstä tai partiovakuutuksen kautta suoraan vakuutusyhtiöstä vielä 30.4. jälkeenkin. Osallistumismaksun perintä edellyttää lääkärintodistusta.

Huomioithan, että osallistumismaksun palautusta voivat hakea ainoastaan Suomen Partiolaisten jäsenmaksun vuodelle 2018 maksaneet. Partiovakuutuksesta kerrotaan lisää Suomen partiolaisten kotisivuilla.

Kesätyötakuu

Samoajat ja sitä vanhemmat partiolaiset, joilla on pesti tapahtumassa, voivat perua ilmoittautumisensa maksutta 15.5. mennessä, jos saavat tapahtuman ajaksi kesätöitä tai työnantaja ei myönnä vapaata.

Esteestä ilmoittaminen onnistuu täyttämällä verkkosivuilta löytyvä lomake ja pyytämällä siihen tulevan työnantajan allekirjoitus. Täytetty lomake toimitetaan paperisena osoitteeseen: Framil-tapahtuma, Lounais-Suomen Partiopiiri, Itsenäisyydenkatu 44, 28130 Pori.

Kesätyötakuu kattaa leiriläisen, tämän perheleiri-ikäiset lapset sekä puolison. Muistathan ilmoittaa kesätyötakuun käytöstä mahdollisimman pian myös Framil-pestiesimiehellesi ja oman lippukuntasi yhteyshenkilölle.

Ilmoittautuneiden koonti

Lippukunnat saavat koosteen oman lippukuntansa Framille lähtijöistä viikolla 21 postitettavan lippukuntaoppaan mukana.

Tapahtumaan ilmoittautuneista ei-vielä-partiolaisista ei lähetetä erikseen tietoja lippukunnille. Lippukuntien Framil-yhteyshenkilöt voivat tarvittaessa tarkistaa ja pyytää koontilistaa lippukunnan mukana saapuvista ei-vielä-partiolaisista sähköpostitse projektikoordinaattori Sari Vihermäeltä: sari.vihermaki@partio.fi.