Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Framille

Framil 2018 -tapahtumaan ilmoittaudutaan Kuksa-jäsenrekisterissä 29.1.–28.3.2018. Ilmoittautuminen on tuolloin auki sekä partiolaisille (kirjautuminen) että ei-partiolaisille.

Ei-partiolaisille on lisäksi varattu 100 osallistujan jälki-ilmoittautumiskiintiö huhtikuulle, mistä kerrotaan tarkemmin myöhemmin. Partiolaisilla ei ole mahdollisuutta jälki-ilmoittautumiseen.

Alle 18-vuotiaiden partiolaisten ilmoittautumisen hoitavat huoltajat, jotka saavat Kuksa-tunnukset omasta lippukunnastaan. Täysi-ikäiset partiolaiset ilmoittautuvat omilla PartioID-tunnuksillaan.

Ei-partiolaiset ja perheleirille tulevat lapset ilmoittautuvat myös Kuksassa erillisen ilmoittautumislinkin kautta.

Framil-ilmoittautumisohjeen voit ladata tästä. Ilmoittautumisohje on lähetetty myös sähköpostilla lippukuntien Framil-yhteyshenkilöille viikolla 4.

Lippukuntien kannattaa varmistaa viimeistään nyt, että jokaisen alaikäisen partiolaisen huoltajan tiedot on merkitty oikein Kuksaan. Huoltajille suunnattu käyttöohje löytyy täältä.
 

Johtajaresurssit

Jokaisella ikäkaudella (vaeltajat poislukien) tulee olla oma täysi-ikäinen lähijohtaja jokaista alkavaa kymmentä osallistujaa kohden. Lippukunnat voivat halutessaan tehdä yhteistyötä naapurilippukuntien kanssa lähijohtajaresursseja kartoittaessaan.
 

Ilmoittautumisen peruutusehdot

Framil 2018 -ilmoittautumisen voi perua itse Kuksassa veloituksetta 28.3. saakka. Tämän jälkeen tapahtumamaksua ei enää palauteta, mutta estynyt voi etsiä tilalleen toisen osallistujan. Tilalle tulevalla henkilöllä tulee olla PartioID, mutta hänen ei tarvitse olla saman ikäinen tai samasta lippukunnasta.

Peruutuksista ja osallistujavaihdoksista on ilmoitettava oman lippukunnan johtajistolle ja partiotoimistolle viimeistään 15.5.2018. Toimistolla yhteyshenkilö on Framil 2018 -tapahtuman projektikoordinaattori Sari Vihermäki (sari.vihermaki@partio.fi).

Poikkeustilanteet

Poikkeuksen ilmoittautumisehtoihin tekee partiolaista tai lähiomaista kohdannut sairaus tai tapaturma. Silloin osallistumismaksun voi periä omasta vakuutusyhtiöstä tai partiovakuutuksen kautta suoraan vakuutusyhtiöstä vielä 28.3. jälkeenkin. Osallistumismaksun perintä edellyttää lääkärintodistusta.

Huomioithan, että osallistumismaksun palautusta voivat hakea ainoastaan Suomen Partiolaisten jäsenmaksun vuodelle 2018 maksaneet. Partiovakuutuksesta voi lukea lisää täältä.

Kesätyötakuu

Samoajat ja sitä vanhemmat partiolaiset, joilla on pesti tapahtumassa, voivat perua ilmoittautumisensa maksutta 15.5. mennessä, jos saavat tapahtuman ajaksi kesätöitä tai työnantaja ei myönnä vapaata.

Esteestä ilmoittaminen onnistuu täyttämällä verkkosivuilta löytyvä lomake (julkaistaan huhtikuussa) ja pyytämällä siihen tulevan työnantajan allekirjoitus. Täytetty lomake toimitetaan paperisena osoitteeseen: Framil-tapahtuma, Lounais-Suomen Partiopiiri, Itsenäisyydenkatu 44, 28130 Pori.

Kesätyötakuu kattaa leiriläisen, tämän perheleiri-ikäiset lapset sekä puolison. Muistathan ilmoittaa kesätyötakuun käytöstä mahdollisimman pian myös Framil-pestiesimiehellesi ja oman lippukuntasi yhteyshenkilölle.

Tapahtuman hinta

  • Osallistumismaksu Framille on enintään 65 e / osallistuja (kattaa ohjelman, majoituksen ja ruokailut)
  • Tarkka hinta selviää, kun osallistujamäärä on selvillä
  • Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautuneilta huhtikuussa 2018
  • Päiväosallistuminen erillisellä päivämaksulla on mahdollista vain ei-partiolaisille, sisu- ja perhepartiolaisille sekä tekijöille
  • Perhepartiolaisten osallistuminen Framille maksaa 65 euroa/koko viikonloppu ja 55 euroa/lauantai–sunnuntai
  • Alle 2-vuotiaat lapset pääsevät Framille maksutta ja 2–6-vuotiaiden lasten osallistumismaksuista lasketaan -50 % alennus
  • Samoajille ja vaeltajille samalla viikolla järjestettävän HuHu-leirin osallistujat pääsevät Framille 55 euron hintaan, jolloin HuHu + Framil -osallistumismaksu on 140 euroa
  • Kaikki kaupunkilaiset ja muu yleisö voivat osallistua vapaasti sunnuntain yhteistyötorille