Hinnat

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu Framille on enintään 65 euroa/osallistuja. Hinta pitää sisällään ohjelman, majoituksen ja ruokailut. Matkakustannukset eivät sisälly hintaan, vaan lippukunnat huolehtivat itse kuljetuksistaan.

Tarkka hinta selviää, kun osallistujamäärä on selvillä. Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautuneilta huhtikuussa 2018. Lippukunnat eivät osallistu jäsentensä maksujen keräämiseen, vaan Framil hoitaa laskutuksen suoraan osallistujilta.

 

Päiväosallistuminen

Päiväosallistuminen erillisellä päivämaksulla on mahdollista vain ei-partiolaisille, sisu- ja perhepartiolaisille sekä tekijöille. Perhepartiolaisten osallistuminen Framille maksaa 65 euroa/koko viikonloppu ja 55 euroa/lauantai–sunnuntai. Alle 2-vuotiaat lapset pääsevät Framille maksutta ja 2–6-vuotiaiden lasten osallistumismaksuista lasketaan -50 % alennus.

 

Maksussa tukeminen

Jos lippukunta haluaa tukea omia jäseniään maksuissa, se onnistuu esimerkiksi

  • maksamalla tukisumman avustuksena jokaiselle ilmoittautuneelle tai
  • myöntämällä lippukunnan omia stipendejä.

Lippukunnat saavat myöhemmin keväällä lisäohjeet siitä, miten ne voivat ilmoittaa laskutukseen tukevansa omia Framille lähteviä jäseniään.

 

HuHu-tarjous

Samoajille ja vaeltajille järjestetään samalla viikolla HuHu-leiri Kullaalla. HuHun osallistujat pääsevät Framille 55 euron hintaan, jolloin HuHu + Framil -osallistumismaksu on 140 euroa.

 

Vapaa tutustuminen

Kaikki kaupunkilaiset ja muu yleisö voivat osallistua vapaasti sunnuntaina pystytettävälle yhteistyötorille Porin keskustassa. Myös lauantaina osa Kirjurinluodon ohjelmapisteistä on avoinna ohikulkijoille.