Hinnat

Tapahtuman hinta

Osallistumismaksu Framille on 65 euroa/osallistuja. Hinta pitää sisällään ohjelman, majoituksen ja ruokailut. Matkakustannukset eivät sisälly hintaan, vaan lippukunnat huolehtivat itse kuljetuksistaan.

Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautuneilta 8.5. Lippukunnat eivät osallistu jäsentensä maksujen keräämiseen, vaan Framil hoitaa laskutuksen suoraan osallistujilta. Lasku lähetetään Kuksa-profiilissa ilmoitettuun osoitteeseen, joten muistathan tarkistaa Kuksan perusasetuksista laskutusmuodon ja erityisesti sähköpostiosoitteesi.

Jos lasku ei ole sinua vielä saavuttanut, tarkistathan, että sähköpostilasku ei ole ohjautunut roskapostiin. Eräpäivä laskulla on 22.5.2018. Jos et löydä laskua, olethan pikimmiten yhteydessä partiotoimiston Sari Vihermäkeen (sari.vihermaki@partio.fi). Osallistujien osallistumismaksut tarkistetaan ennen tapahtumaa. Jos huomaat, että laskun eräpäivä on jo hurahtanut ohi, ota tapahtumaan mukaasi tosite maksusta.

Huomioithan, että partiolaisilla partion jäsenmaksu pitää olla maksettuna ennen tapahtumaa. Jos maksu jää viimetinkaan, voit tuoda maksukuitin mukanasi Framille saapuessasi.

Päiväosallistuminen

Päiväosallistuminen erillisellä päivämaksulla on mahdollista vain ei-partiolaisille, sisu- ja perhepartiolaisille sekä tekijöille. Perhepartiolaisten osallistuminen Framille maksaa yli 7-vuotiaalta henkilöltä 65 euroa/koko viikonloppu ja 55 euroa/lauantai–sunnuntai. Alle 2-vuotiaat lapset pääsevät Framille maksutta ja 2–6-vuotiaiden lasten osallistumismaksuista lasketaan -50 % alennus.

HuHu-tarjous

Samoajille ja vaeltajille järjestetään samalla viikolla HuHu-leiri Kullaalla. HuHun osallistujat pääsevät Framille 55 euron hintaan, jolloin HuHu + Framil -osallistumismaksu on 140 euroa.

Maksussa tukeminen

Jos lippukunta haluaa tukea omia jäseniään maksuissa, se onnistuu esimerkiksi

  • maksamalla tukisumman avustuksena jokaiselle ilmoittautuneelle tai
  • myöntämällä lippukunnan omia stipendejä.

Lippukunnilla on 30.4. asti aikaa kirjata Kuksaan summa, jolla lippukunta tukee tapahtumaan osallistuvia jäseniään. Tämän jälkeen laskutetaan lippukuntia tukisummien määrällä ja tapahtumaan osallistujia loppuosuudella maksuista.

Vapaa tutustuminen

Kaikki kaupunkilaiset ja muu yleisö voivat osallistua vapaasti sunnuntaina pystytettävälle yhteistyötorille Porin keskustassa. Myös lauantaina osa Kirjurinluodon ohjelmapisteistä on avoinna ohikulkijoille.