Ennakkomateriaalit

Uutiskirje ja oppaat

Lippukuntiin toimitetaan ajankohtaisia Framil-uutisia noin kerran kuukaudessa. Uutiskirjeen voi tilata verkossa (klikkaa vasemmassa yläreunassa Subscribe ja täytä sähköpostiosoitteesi).

Lisäksi ennen tapahtumaa julkaistaan Framil 2018 -oppaita:

Ennakkotehtävät ja suoritusmerkit

Koko lippukunta pääsee osaksi Framil-tunnelmaa jo kevään aikana. Sudenpennuille on suunniteltu Framil-jälki ja seikkailijoille Framil-taitomerkki. Tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset pääsevät tekemään omia ennakkotehtäviään.

Sekä merkkien suoritusohjeet että ennakkotehtävät on koottu erillisiin ohjevihkoihin, jotka voi ladata tästä:

Ennakkotehtävät löytyvät myös suorituksina Kuksasta.

Jotta partiopaitasi olisi myös Framil-tunnelmissa, suoritusmerkkejä saa nyt Scandinavian Outdoorin verkkokaupasta (sudenpennun Framil-jälki  ja seikkailijan Framil-taitomerkki). Merkkien hinta on 1,35 euroa/kappale.

Muistathan, että merkkejä ja ennakkotehtäviä voi suorittaa, vaikka ei itse pääsisikään mukaan Framille!

Materiaalipaketti

Framil 2018 -materiaalipaketti on vapaasti ladattavissa. Kattava infopaketti pitää sisällään kaikki tarvittavat tiedot Framil-tapahtuman mainostamiseen ja siihen valmistautumiseen. Löydätte siitä esimerkiksi PowerPoint-esityksen ja muokattavan mainoksen jaettavaksi jäsenille.

Tapahtumatuotteet

Framil-tapahtumatuotteita myydään tapahtuman omassa verkkokaupassa. Nettikaupasta voi tilata tapahtuman #framil-logolla varustettuja paitoja, mukeja, jumppakasseja ja muita tuotteita jo ennen tapahtumaa.

Lippukuntien kannattaa informoida Framille lähtevien osallistujien vanhempia hyvissä ajoin tuotteiden ennakkotilausmahdollisuudesta, sillä näitä tapahtumatuotteita ei myydä paikan päällä Porissa. Jos tilaus jää viimetinkaan tai #framil-tuotevalikoimaansa haluaa täydentää vielä tapahtuman jälkeen, se onnistuu kesäkuun loppuun asti. Verkkokauppa sulkeutuu 30.6.

Framil-yhteyshenkilö

Muistakaa merkitä Kuksaan lippukuntanne oma Framil-yhteyshenkilö. Näin ette jää paitsi uusimmista Framil-uutista ja tärkeistä infoista!

Lisätietoja

Verkkosivuille päivitetään lisätietoja esimerkiksi aikataulusta, tapahtuma-alueen kartasta ja muista yksityiskohdista pitkin kevättä. Muista hyödyntää www.framil2018.fi-sivuston lisäksi myös uutiskirjeitä sekä Framil 2018 -some-kanavia.