Ennakkomateriaalit

Ennakkotehtävät ja suoritusmerkit

Koko lippukunta pääsee osaksi Framil-tunnelmaa jo kevään aikana. Sudenpennuille on suunniteltu Framil-jälki ja seikkailijoille Framil-taitomerkki. Tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset pääsevät tekemään omia ennakkotehtäviään.

Sekä merkkien suoritusohjeet että ennakkotehtävät on koottu erillisiin ohjevihkoihin, jotka voi ladata tästä:
– Framil-jäljen ja -taitomerkin suoritusohjeet
 ennakkotehtävät vanhemmille ikäkausille. 

Jälki- ja taitomerkki ovat myynnissä Scandinavian Outdoor -liikkeissä 2.4.2018 alkaen. Merkkien hinta on 1,35 euroa/kappale. Muistathan, että merkkejä ja ennakkotehtäviä voi suorittaa, vaikka ei itse pääsisikään mukaan Framille!
 

Materiaalipaketti

Framil 2018 -materiaalipaketti on vapaasti ladattavissa. Kattava infopaketti pitää sisällään kaikki tarvittavat tiedot Framil-tapahtuman mainostamiseen ja siihen valmistautumiseen. Löydätte siitä esimerkiksi PowerPoint-esityksen ja muokattavan mainoksen jaettavaksi jäsenille.
 

Framil-yhteyshenkilö

Muistakaa merkitä Kuksaan lippukuntanne oma Framil-yhteyshenkilö. Näin ette jää paitsi uusimmista Framil-uutista ja tärkeistä infoista!

 

Uutiskirje ja osallistujan opas

Lippukuntiin toimitetaan ajankohtaisia Framil-uutisia noin kerran kuukaudessa. Voit lukea ja tilata uutiskirjeen täältä (klikkaa vasemmassa yläreunassa Subscribe ja täytä sähköpostiosoitteesi).

Osallistujan oppaat lähetetään ilmoittautuneille toukokuun alussa.
 

Leirituotteet

Framil 2018 -tuotteet tulevat myyntiin vielä kevään aikana. Niistä kerrotaan lisää myös ilmoittautuneille lähetettävissä osallistujan oppaissa.
 

Lisätietoja luvassa

Verkkosivuille päivitetään lisätietoja esimerkiksi aikataulusta, tapahtuma-alueen kartasta ja muista yksityiskohdista pitkin kevättä. Muista hyödyntää www.framil2018.fi-sivuston lisäksi myös uutiskirjeitä sekä Framil 2018 -some-kanavia.