Missä siellä Framilla oikein yövytään? Lue kaikki tarvittava majoittumisesta ja kysy itse lisää

Framil 2018 -partioseikkailu on jo kulman takana. Yksi viikonlopun tärkeimmistä asioista on tietysti yöpyminen. Kokosimme siksi yhteen muutama tärkeää pointtia Framilla majoittumisesta.

  1. Framil-majoitusalue on tasainen puistomainen kenttä Porin Kirjurinluodolla. Aluetta on tasoitettu jo kevään mittaan tulevan kesän kovaa käyttöä varten.
  2. Majoitusalueella yövytään Puolustusvoimien puolijoukkueteltoissa – ja vain ja ainoastaan mainituissa teltoissa. Kirjurinluodon puistoalueella ei ole mahdollista eikä lupaa käyttää riippumattoja, riipputelttoja tai vastaavia majoitteita.
  3. Framil-majoitusalueelta löytyy tilaa kaikille. Valmiita telttapaikkoja on varattu peräti 5 000 osallistujalle.
  4. Teltta, telttakepit, maakiilat sekä maavaatteet toimitetaan tapahtuman puolesta. Kaikki tarvittava on siis valmiina osallistujia varten, eikä Poriin viikonlopun viettoon lähtevien täydy tuoda itse majoitteita tapahtumaan.
  5. Hajonnut teltta tai rikki menneet oheistarvikkeet on merkattava punaisella merkkinauhalla. Nauhaa saa majoitusalueen sisäänkäynnin luota.
  6. Keltaisella merkkinauhalla merkitään telttapaketti, josta on kadonnut jokin osa tapahtuman aikana. Nauhaan on kirjoitettava, mikä osa on kateissa. Myös keltaista nauhaa saa majoitusalueen sisäänkäynnin luota.
  7. Tapahtuman aikana epäselvissä tilanteissa voi olla aina yhteydessä HotSpotiin eli tapahtumatoimistoon, joka sijaitsee tapahtuma-alueen keskellä Johtoteltassa. HotSpot on avoinna pe klo 13.00–24.00, la klo 7.00–24.00 ja su klo 7.00 alkaen tapahtuman loppuun asti.

Ai eikö kaikki tarvittava tieto löytynyt tästä jutusta? Lue lisää majoittuminen-sivulta.

Jos jokin majoitukseen liittyvä asia jää vielä senkin jälkeen mietityttämään, esitä kysymyksesi esimerkiksi tapahtuman Facebook-sivulla, niin selvitämme siihen vastauksen. Peojektikoordinaattorimme Sari Vihermäki on tavoitettavissa Turun partiotoimistolla. Hän vastaa puhelimeen numerosta 050 312 9430. Sähkposti kulkee perille osoitteella sari.vihermaki@partio.fi.