Verkkokauppa on auki! Tee tilaus heti ja ehdit saada #framil-tuotteet käsiisi jo ennen kesää

Framil 2018 -tapahtuman oma verkkokauppa on nyt avoinna. Nettikaupasta voi tilata tapahtuman #framil-logolla varustettuja paitoja, mukeja, jumppakasseja ja muita tuotteita jo ennen tapahtumaa.

Lippukuntien kannattaa informoida Framille lähtevien osallistujien vanhempia hyvissä ajoin tuotteiden ennakkotilausmahdollisuudesta, sillä näitä tapahtumatuotteita ei myydä paikan päällä Porissa.

Tuotteiden tarkat toimitusajat on kerrottu kunkin tuotteen tilaussivulla. Jos #framil-vaatteet haluaa yllensä tapahtumaan, tilaus kannattaa kuitenkin tehdä toukokuun loppuun mennessä. Tilauksista, jotka on tehty viimeistään 1. toukokuuta, saa 15 prosentin alennuksen koodilla welcome-100275897.

Jos tilaus jää viimetinkaan tai #framil-tuotevalikoimaansa haluaa täydentää vielä tapahtuman jälkeen, se onnistuu kesäkuun loppuun asti. Verkkokauppa sulkeutuu 30.6.

Koko #framil-tuotevalikoima on esitelty värivaihtoehtoineen verkkokaupassa. Jos haluat varmistaa, että tuotteesi istuvat tapahtuman ilmeeseen, valitse väreiksi punaista, keltaista, valkoista ja mustaa.

Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Postikulut riippuvat tilauksen koosta. Lisää maksuvaihtoehdoista ja toimitustavoista kerrotaan verkkokaupassa.