Ilmoittautuminen Framille polkaistiin käyntiin

Ilmoittautuminen Framille onnistuu Kuksassa.

Framil 2018 -tapahtuman ilmoittautuminen on nyt avoinna ja jatkuu 28.3. asti. Sekä partiolaiset että ei-vielä-partiolaiset ilmoittautuvat tapahtumaan Suomen Partiolaisten Kuksa-jäsenrekisterissä täällä.

Alle 18-vuotiaiden partiolaisten ilmoittautumisen hoitavat huoltajat, jotka saavat Kuksa-tunnukset omasta lippukunnastaan. Täysi-ikäiset partiolaiset ilmoittautuvat omilla PartioID-tunnuksillaan. Ei-vielä-partiolaiset ja perheleirille tulevat lapset ilmoittautuvat Kuksassa oman ilmoittautumislinkin kautta.

Partiolaisilla ei ole jälki-ilmoittautumisen mahdollisuutta, mutta ei-vielä-partiolaisille on varattu 100 osallistujan ilmoittautumiskiintiö huhtikuulle.

Framil-ilmoittautumisohjeen voit ladata tästäMuistathan lukea huolella myös Framil-kotisivujen ilmoittautumisosion, jossa on kerrottu tarkemmin esimerkiksi mahdollisista peruutuksista ja kesätyötakuusta

Framille mahtuu vain 5 000 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Mukaan lähtemistä ei siis kannata empiä liian pitkään!