151 päivää Framille – Kevät kuluu merkkejä suorittaen ja ennakkotehtäviä tehden

Lippukunnat saavat Framil 2018 -ennakkotehtävävihot materiaalipaketin mukana.

Framille saapujat saavat käyttöönsä ennakkomateriaaleja. 

Lähtölaskenta Porissa kesäkuun alussa järjestettävään Framil 2018 -tapahtumaan on alkanut! Tammikuun 8. päivä kesän parhaaseen tapahtumaan on matkaa vielä 151 päivää.

Koko lippukunta voi virittäytyä Framil-tunnelmaan jo kevään aikana. Tätä varten sudenpennuille on suunniteltu Framil-jälki ja seikkailijoille Framil-taitomerkki. Tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset pääsevät tekemään omia ennakkotehtäviään.

Tarpojien ennakkotehtäviin lukeutuu kardinaali- ja lateraalimerimerkkien opettelu. Samoajat pohtivat etukäteen esimerkiksi lentokoneen polttoaineen ominaisuuksia, ja sudenpennut tutustuvat laskuvarjoon.

Ennakkomateriaalien tavoitteena on, että Framil-tapahtuman osallistujat ottavat tapahtumassa tarvittavia taitoja ja tietoja haltuun jo etukäteen. Aktiviteetit sopivat kevään mittaan koloilla ja retkillä toteutettaviksi.

Merkkien suoritusohjeet ja ennakkotehtävät on koottu erillisiin ohjevihkoihin, jotka julkaistaan tapahtuman kotisivuilla aivan lähipäivinä. Aktiviteetteja voi ja kannattaa suorittaa, vaikka ei itse pääsisikään mukaan Framille!

X päivää Framille -juttusarja alkaa. Uusi juttu julkaistaan osoitteessa www.framil2018.fi joka kuukauden 8. päivä.